Celular Samsung Galaxy Flip 6, 12GB RAM, 256GB SSD, i verdhë
Rated 3.5/5 based on 11 customer reviews

Celular Samsung Galaxy Flip 6, 12GB RAM, 256GB SSD, i verdhë

Image
Statusi: Në Stok
€1.299,50

Përshkrimi është duke u përpunuar, ndërkohë mund të shikoni specifikat teknike, apo kontaktoni në chat, email dhe messenger për detaje të mëtutjeshme.Ju faleminderit për mirëkuptim.

Me blerjen e këtij produkti ju përfitoni dhuratë Mbrojtëse Samsung Flipsuit me Kartë LED Interaktive.
Oferta zgjat nga data 10.07.2024 deri me datën 23.07.2024.
Për të përfituar dhuratën duhet të regjistroheni këtu, deri me datën 25.08.2024:

https://www.samsung.com/al/

Përshkrimi është duke u përpunuar, ndërkohë mund të shikoni specifikat teknike, apo kontaktoni në chat, email dhe messenger për detaje të mëtutjeshme.Ju faleminderit për mirëkuptim.

Me blerjen e këtij produkti ju përfitoni dhuratë Mbrojtëse Samsung Flipsuit me Kartë LED Interaktive.
Oferta zgjat nga data 10.07.2024 deri me datën 23.07.2024.
Për të përfituar dhuratën duhet të regjistroheni këtu, deri me datën 25.08.2024:

https://www.samsung.com/al/