Galaxy Watch5 Pro Bluetooth (45mm)
Rated 3.5/5 based on 11 customer reviews

Galaxy Watch5 Pro Bluetooth (45mm)

Image
Statusi: Në Stok
€469,00
  • Gjurmimi i itinerarit GPS udhëzon çiklistët dhe alpinistët me udhëzime kthesë pas kthese
  • Bateria më e madhe në pajisjen tonë që vishet për aventura në natyrë
  • Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen e trupit me sensorin Samsung BioActive
  • Gjurmimi i gjumit monitoron shëndetin tuaj gjatë natës.
  • Gjurmimi i itinerarit GPS udhëzon çiklistët dhe alpinistët me udhëzime kthesë pas kthese
  • Bateria më e madhe në pajisjen tonë që vishet për aventura në natyrë
  • Arrini qëllimin tuaj të shëndetit duke matur përbërjen e trupit me sensorin Samsung BioActive
  • Gjurmimi i gjumit monitoron shëndetin tuaj gjatë natës.