MSI GS76 STEALTH i9-11900H 1TB SSD 32GB 17.3" FHD 360Hz RTX 3070 8192MB
Rated 3.5/5 based on 11 customer reviews

MSI GS76 STEALTH i9-11900H 1TB SSD 32GB 17.3" FHD 360Hz RTX 3070 8192MB

  • Kategoria Laptop
Image
Statusi: Në Stok
€1.990,00 €2.290,00
MSI GS76 

Core™ i9-11900H 2.5GHz-4.9GHz
1TB SSD NVMe M.2 32GB RAM DDR4
17.3" (1920x1080) 360Hz NVIDIA® RTX 3070 8192MB
CORE BLACK Backlit Keyboard   Webcam
Win 10 Home

12 Muaj Garancion 

Pershkrimi 

Laptopi MSI GS76 është një laptop i fuqishëm me procesor Intel Core™ i9-11900H 2.5GHz-4.9GHz, 1TB SSD NVMe M.2, dhe 32GB RAM DDR4. Laptopi ka një ekran 17.3" (1920x1080) 300Hz, NVIDIA® RTX 3070 8192MB grafikë, një tastierë të ndriçuar në ngjyrën e zi, një webcam, dhe është me Windows 10 Home. Laptopi vjen me një garancion prej 12 muajsh.


MSI GS76 

Core™ i9-11900H 2.5GHz-4.9GHz
1TB SSD NVMe M.2 32GB RAM DDR4
17.3" (1920x1080) 360Hz NVIDIA® RTX 3070 8192MB
CORE BLACK Backlit Keyboard   Webcam
Win 10 Home

12 Muaj Garancion 

Pershkrimi 

Laptopi MSI GS76 është një laptop i fuqishëm me procesor Intel Core™ i9-11900H 2.5GHz-4.9GHz, 1TB SSD NVMe M.2, dhe 32GB RAM DDR4. Laptopi ka një ekran 17.3" (1920x1080) 300Hz, NVIDIA® RTX 3070 8192MB grafikë, një tastierë të ndriçuar në ngjyrën e zi, një webcam, dhe është me Windows 10 Home. Laptopi vjen me një garancion prej 12 muajsh.