NDEGJUESE STEELSERIES ARCTIS 3 CONSOLE EDITION GAMING
Rated 3.5/5 based on 11 customer reviews

NDEGJUESE STEELSERIES ARCTIS 3 CONSOLE EDITION GAMING

Image
Statusi: Shitur
€59,00 €99,00

Projektuar për kudo që ju luani, me zë të mrekullueshëm, rehati dhe stil në të gjitha platformat e lojrave, duke përfshirë PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, VR dhe celular përmes lidhësit 3.5 mm
Mik-u i qartë i castit është mik më i mirë në lojëra, duke dhënë qartësinë e zërit me cilësi në studio dhe anulimin e zhurmës në sfond
Drejtuesit e altoparlantëve S1 janë krijuar për të prodhuar një pamje të detajuar, të ekuilibruar, me shtrembërime ultra të ulëta, për lojërat, muzikën, filmat dhe më shumë
Shiriti kryesor i pezullimit të syzeve ekskluzive të Lëkurës përkon në mënyrë të përsosur në të gjithë kokën tuaj, duke shpërndarë me lehtësi peshën dhe duke eliminuar pikat e presionit
Ndërtuar me materiale të forta, ultra të lehta për rehati dhe qëndrueshmëri maksimale

Projektuar për kudo që ju luani, me zë të mrekullueshëm, rehati dhe stil në të gjitha platformat e lojrave, duke përfshirë PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, VR dhe celular përmes lidhësit 3.5 mm
Mik-u i qartë i castit është mik më i mirë në lojëra, duke dhënë qartësinë e zërit me cilësi në studio dhe anulimin e zhurmës në sfond
Drejtuesit e altoparlantëve S1 janë krijuar për të prodhuar një pamje të detajuar, të ekuilibruar, me shtrembërime ultra të ulëta, për lojërat, muzikën, filmat dhe më shumë
Shiriti kryesor i pezullimit të syzeve ekskluzive të Lëkurës përkon në mënyrë të përsosur në të gjithë kokën tuaj, duke shpërndarë me lehtësi peshën dhe duke eliminuar pikat e presionit
Ndërtuar me materiale të forta, ultra të lehta për rehati dhe qëndrueshmëri maksimale