Ndegjuese meanIT, Bluetooth mono, MH370
Rated 3.5/5 based on 11 customer reviews

Ndegjuese meanIT, Bluetooth mono, MH370

Image
Statusi: Në Stok
€13,90

Ndegjuese meanIT, Bluetooth mono, MH370


-Bateri Li-polimer i rimbushur: 80 mAh
-Shfaqja e statusit të baterisë në sistemin IOS dhe Android 8
-Frekenca: 2.4 GHz - 2.4835 GHz
-Diapazoni i funksionimit: 10m në hapësirë ​​të hapur
-Koha e mbushjes : 2 orë

Ndegjuese meanIT, Bluetooth mono, MH370


-Bateri Li-polimer i rimbushur: 80 mAh
-Shfaqja e statusit të baterisë në sistemin IOS dhe Android 8
-Frekenca: 2.4 GHz - 2.4835 GHz
-Diapazoni i funksionimit: 10m në hapësirë ​​të hapur
-Koha e mbushjes : 2 orë