NDEGJUESE STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG GAMING
Rated 3.5/5 based on 11 customer reviews

NDEGJUESE STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG GAMING

Image
Statusi: Në Stok
€99,00 €129,00

Fansat e video-lojërave në kompjuter, mund të argëtohen akoma më shumë. Më në fund, vijnë kufjet të cilat do t’i plotësojnë pritjet dhe kërkesat e tyre. Zërimi i përsosur karakterizohet me pastërtinë prej kristali dhe fuqinë e zërit. Mbajtja e këtyre kufjeve është shumë komode, saqë edhe pas shumë orëve nuk do të ndjeni dhimbje në veshë, sikur ndodh rëndom me kufjet tjera. Për t’i kompletuar këto kufje janë edhe dritat RGB dhe mikrofoni i palosshëm dhe vjen dizajn të PUBG.

Fansat e video-lojërave në kompjuter, mund të argëtohen akoma më shumë. Më në fund, vijnë kufjet të cilat do t’i plotësojnë pritjet dhe kërkesat e tyre. Zërimi i përsosur karakterizohet me pastërtinë prej kristali dhe fuqinë e zërit. Mbajtja e këtyre kufjeve është shumë komode, saqë edhe pas shumë orëve nuk do të ndjeni dhimbje në veshë, sikur ndodh rëndom me kufjet tjera. Për t’i kompletuar këto kufje janë edhe dritat RGB dhe mikrofoni i palosshëm dhe vjen dizajn të PUBG.